neem contact op : 030-878 64 00

Online offerte

Online offerte :

Klanten vragen ons steeds vaker of het mogelijk is om online een offerte voor een nieuwe cv ketel aan te vragen. Uiteraard kan iedere cv installateur u een prijs geven voor een nieuwe cv ketel, maar de kosten voor installatie en eventuele accessoires zoals een passende thermostaat zal het installatie bedrijf ter plaatse bij u moeten inmeten.

We hebben de proef op de som genomen en in een aantal gevallen is het wel mogelijk om via internet een offerte voor levering en plaatsing aan te vragen. Voorwaarde hierbij is dat we wel foto’s toegestuurd krijgen van uw huidige CV ketel, de afmetingen van de CV ruimte, ketel en leidingen en de bijbehorende thermostaat. Bij sommige nieuwe cv ketels heeft u namelijk een andere thermostaat nodig.

1. Meet de hoogte, breedte en diepte van uw huidige cv ketel
installatie op :

hier naast staat een voorbeeld hoe u de afmetingen dient te versturen.

 

 

wp1a78ef96
2. Maak foto’s van de thermostaat, leidingen, afvoer & waterleiding, vooraanzicht, afvoer cv ketel binnen, afvoer cv ketel buiten :

Hieronder ziet u een aantal voorbeeld foto’s zoals wij ze graag van u aangeleverd krijgen om via internet een offerte voor een nieuwe cv ketel en installatie te maken

3. Verstuur alle informatie via e-mail (info@deketelman.nl) of via het onderstaande contactformulier en wij nemen direct contact met u op.