diensten elke pagina

Loodgieter

Loodgieterswerk :

Wilt u advies op maat? Onze installateurs denken graag met u mee! Installatiewerk, loodgieterswerk, reparaties en nog veel meer. Bekijk hieronder al onze diensten en vraag een gratis offerte aan.

Loodgieter Utrecht :

Smit Installatietechniek is een allround bedrijf in de omgeving van Utrecht dat u van dienst kan zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Van het herstellen en vervangen van uw dakbedekking tot reparatie en het vervangen van uw dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook voor uw loodgieterswerkzaamheden binnenshuis hebben wij de juiste oplossing, is uw wasmachinekraan kapot, lekt uw buitenkraan of dienen uw water- en gasleidingen te worden verlegd, neemt u dan snel contact met ons op.

Loodgieter nodig?

Wij beschikken over een grote voorraad en gereedschappen voor het werken aan de uiteenlopende leidingsystemen welke tegenwoordig worden toegepast. Natuurlijk voor het werken aan koperen leidingen door middel van soldeer- of knelfittingen of Viega Profipress, maar ook aan kunststof leidingsystemen van Henco, Uponor en Rehau. Ook voor het werken aan uw riolering hebben wij een ruime sortering PVC, PP en PE op voorraad, elk product voor zijn eigen specifieke doeleinden. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Hier vind u alle informatie over reparatie.

Reparatie

Hier vind u alle informatie over reparatie.
Hier vind u alle informatie over riolering.

Riolering

Hier vind u alle informatie over riolering.